Metitrashqip.com eshte nje nder faqet me te mira per me shikuar nje filma.Ne faqen tone nuk ka ads qe ju bezdisin gjate hapjes se filmit.Ne po mundohemi qe ta ndryshojme ,qe tju sjellim ju nje gje akoma me te bukur dhe te mire.Nese ju pelqen faqa jone ju ftoj ta ndani me miqt tuaj.Ne faqen tone mund te gjeni filma te ndryshem .Ne se fundmi kemi menduar tju sjellim ju filma dhe seriale turke dhe indane. Metitrashqip.com eshte nje nder websitet me te mire per te shijuar nje film.Ne gjithashtu ne punojme forte per t’u sjelle ju filmat me te fundit ne Kohen e duhur dhe me cilesine, kualitetin dhe rezolucionin me te larte. Nese keni ndonje preference filmi te vecante qe deshironi ta ndiqni dhe nuk ndodhet ne kete website, mistreci ka menduar t’u jap mundesine per kontakt, ne menyre qe ju ten a dergoni vetem titullin dhe ne do e titrojme dhe do e nxjerrim ne website

PERSHKRIMI

Një grua e martuar, e lumtur ka një vajzë, dhe është pothuajse gjashtë muajshe shtatzënë kur i lindin dyshime nëse e do me të vërtetë një fëmijë tjetër, pasi kjo mund të ndikojë në karrierë dhe mendon opsionin e një aborti të vonë.

Metitrashqip.com eshte nje nder faqet me te mira per me shikuar nje filma.Ne faqen tone nuk ka ads qe ju bezdisin gjate hapjes se filmit.Ne po mundohemi qe ta ndryshojme ,qe tju sjellim ju nje gje akoma me te bukur dhe te mire.Nese ju pelqen faqa jone ju ftoj ta ndani me miqt tuaj.Ne faqen tone mund te gjeni filma te ndryshem .Ne se fundmi kemi menduar tju sjellim ju filma dhe seriale turke dhe indane. Metitrashqip.com eshte nje nder websitet me te mire per te shijuar nje film.Ne gjithashtu ne punojme forte per t’u sjelle ju filmat me te fundit ne Kohen e duhur dhe me cilesine, kualitetin dhe rezolucionin me te larte. Nese keni ndonje preference filmi te vecante qe deshironi ta ndiqni dhe nuk ndodhet ne kete website, mistreci ka menduar t’u jap mundesine per kontakt, ne menyre qe ju ten a dergoni vetem titullin dhe ne do e titrojme dhe do e nxjerrim ne website

Përshkrimi

Historia e një njeriu që jetoi, qeshi dhe dashuroi si çdokush në këtë botë. Deri kur një ditë, një tragjedi e tmerrshme i erdhi në familje. I shtyrë nga dëshira për hakmarrje, asgjë nuk do e ndalojë. As fakti që është i verbër.

Metitrashqip.com eshte nje nder faqet me te mira per me shikuar nje filma.Ne faqen tone nuk ka ads qe ju bezdisin gjate hapjes se filmit.Ne po mundohemi qe ta ndryshojme ,qe tju sjellim ju nje gje akoma me te bukur dhe te mire.Nese ju pelqen faqa jone ju ftoj ta ndani me miqt tuaj.Ne faqen tone mund te gjeni filma te ndryshem .Ne se fundmi kemi menduar tju sjellim ju filma dhe seriale turke dhe indane. Metitrashqip.com eshte nje nder websitet me te mire per te shijuar nje film.Ne gjithashtu ne punojme forte per t’u sjelle ju filmat me te fundit ne Kohen e duhur dhe me cilesine, kualitetin dhe rezolucionin me te larte. Nese keni ndonje preference filmi te vecante qe deshironi ta ndiqni dhe nuk ndodhet ne kete website, mistreci ka menduar t’u jap mundesine per kontakt, ne menyre qe ju ten a dergoni vetem titullin dhe ne do e titrojme dhe do e nxjerrim ne website

PERSHKRIMI

Një ish kriminel zhytet në një tentativë kriminale dhe më pas e gjen veten duke jetuar një jetë të re të pashpjegueshme teksa punon në një institucion psikiatrik.

Ne faqen tone ju mund te gjeni filma nga me te fundit te titruar ne gjuhen shqipe.Faqa eshte ne punime e siper qe cdo gje qe tju sjellim tjete me cilesi te larte.Per cdo gje qe do te na sygjeroni jeni te mirpritur te na kontaktoni,gjithashtu do tju luteshim tja sygjeronit te gjitheve faqen tone .Shpresoj te ngeleni te kenaqur me faqen tone.SHikim te kendeshem filmit. NE mendojme me te miren per ju, dhe punojme qe tu fitojme besimin, ndaj mendojme te sjellim cdo dit e me shume risi te reja ne websiten tone. Mistreci eshte nje nga websitet e para ne shqiperi qe sjell kualitetin full high definition, I cili sjell nje kualitet me te larte te videos se filmit dhe ju do te shijoni ne maksimum castet dhe pjeset me te bukura te tij.Tashme cdo gje eshte e mundur dhe falas. Mistreci sjell per ju filmat

PERSHKRIMI

Një vajzë e re e gjen veten përballë një mallkimi të tmerrshëm që kërcënon se do t'i marrë jetën për shtatë ditë.

NE mendojme me te miren per ju, dhe punojme qe tu fitojme besimin, ndaj mendojme te sjellim cdo dit e me shume risi te reja ne websiten tone. Mistreci eshte nje nga websitet e para ne shqiperi qe sjell kualitetin full high definition, I cili sjell nje kualitet me te larte te videos se filmit dhe ju do te shijoni ne maksimum castet dhe pjeset me te bukura te tij.Tashme cdo gje eshte e mundur dhe falas. Mistreci sjell per ju filmat

Përshkrimi

KUJDES, FILMI PERMBAN NUDITET! KESHILLOHET PER SHIKUES MBI 18 VJEÇ! Ilein, një shtrigë që përdor magjitë që ka disa të fshehta dhe trauma të së shkuarës. Ajo është në kërkim të dashurisë së përkryer dhe mashkullit të përkryer. Ajo takohet me rreshterin e bukur Grif, por e shkuara e saj dhe magjia do komplikohet.

NE mendojme me te miren per ju, dhe punojme qe tu fitojme besimin, ndaj mendojme te sjellim cdo dit e me shume risi te reja ne websiten tone. Mistreci eshte nje nga websitet e para ne shqiperi qe sjell kualitetin full high definition, I cili sjell nje kualitet me te larte te videos se filmit dhe ju do te shijoni ne maksimum castet dhe pjeset me te bukura te tij.Tashme cdo gje eshte e mundur dhe falas. Mistreci sjell per ju filmat

PERSHKRIMI

Julia dhe Artem janë dy gjimnazistë rusë, të dashuruar, që bashkë me shoqen e tyre shkojnë të shohin një shi të rrallë meteorësh. Një ngjarje e pazakontë ka për të ndryshuar jetët e tyre dhe ndoshta të gjithë njerëzimit.

NE mendojme me te miren per ju, dhe punojme qe tu fitojme besimin, ndaj mendojme te sjellim cdo dit e me shume risi te reja ne websiten tone. Mistreci eshte nje nga websitet e para ne shqiperi qe sjell kualitetin full high definition, I cili sjell nje kualitet me te larte te videos se filmit dhe ju do te shijoni ne maksimum castet dhe pjeset me te bukura te tij.Tashme cdo gje eshte e mundur dhe falas. Mistreci sjell per ju filmat me te ndjekur dhe me te bukur vetem per ju ne falas. Nuk ka menevoje per dekoder apo karte me rimbushje mujore ose vjetore.

PERSHKRIMI

Ky film trajton historinë e një kontrabandisti mizor dhe të zgjuar pijesh alkoolike, biznesi i të cilit sfidohet nga një polic i vendosur.

Ne faqen tone ju mund te gjeni filma nga me te fundit te titruar ne gjuhen shqipe.Faqa eshte ne punime e siper qe cdo gje qe tju sjellim tjete me cilesi te larte.Per cdo gje qe do te na sygjeroni jeni te mirpritur te na kontaktoni,gjithashtu do tju luteshim tja sygjeronit te gjitheve faqen tone .Shpresoj te ngeleni te kenaqur me faqen tone.SHikim te kendeshem filmit. Metitrashqip.com eshte nje nder faqet me te mira per me shikuar nje filma.Ne faqen tone nuk ka ads qe ju bezdisin gjate hapjes se filmit.Ne po mundohemi qe ta ndryshojme ,qe tju sjellim ju nje gje akoma me te bukur dhe te mire.Nese ju pelqen faqa jone ju ftoj ta ndani me miqt tuaj.Ne faqen tone mund te gjeni filma te ndryshem .Ne se fundmi kemi menduar tju sjellim ju filma dhe seriale turke dhe indane. Metitrashqip.com eshte nje nder websitet me te mire per te shijuar nje film.Ne gjithashtu ne punojme forte per t’u sjelle ju filmat me te fundit ne Kohen e duhur dhe me cilesine, kualitetin dhe rezolucionin me te larte. Nese keni ndonje preference filmi te vecante qe deshironi ta ndiqni dhe nuk ndodhet ne kete website, mistreci ka menduar t’u jap mundesine per kontakt, ne menyre qe ju ten a dergoni vetem titullin dhe ne do e titrojme dhe do e nxjerrim ne website.

PERSHKRIMI

Dy vite 2 pasi del nga burgu, Roi i thotë jo një gare të re të paligjshme nga Bergeni në Murmansk në veri të Rusisë. Por pastaj ai merr vesh që vajza e tij do marrë pjesë me të dashurin e saj...

Metitrashqip.com eshte nje nder faqet me te mira per me shikuar nje filma.Ne faqen tone nuk ka ads qe ju bezdisin gjate hapjes se filmit.Ne po mundohemi qe ta ndryshojme ,qe tju sjellim ju nje gje akoma me te bukur dhe te mire.Nese ju pelqen faqa jone ju ftoj ta ndani me miqt tuaj.Ne faqen tone mund te gjeni filma te ndryshem .Ne se fundmi kemi menduar tju sjellim ju filma dhe seriale turke dhe indane. Metitrashqip.com eshte nje nder websitet me te mire per te shijuar nje film.Ne gjithashtu ne punojme forte per t’u sjelle ju filmat me te fundit ne Kohen e duhur dhe me cilesine, kualitetin dhe rezolucionin me te larte. Nese keni ndonje preference filmi te vecante qe deshironi ta ndiqni dhe nuk ndodhet ne kete website, mistreci ka menduar t’u jap mundesine per kontakt, ne menyre qe ju ten a dergoni vetem titullin dhe ne do e titrojme dhe do e nxjerrim ne website.

PERSHKRIMI

Një ish kriminel zhytet në një tentativë kriminale dhe më pas e gjen veten duke jetuar një jetë të re të pashpjegueshme teksa punon në një institucion psikiatrik.

Metitrashqip.com eshte nje nder faqet me te mira per me shikuar nje filma.Ne faqen tone nuk ka ads qe ju bezdisin gjate hapjes se filmit.Ne po mundohemi qe ta ndryshojme ,qe tju sjellim ju nje gje akoma me te bukur dhe te mire.Nese ju pelqen faqa jone ju ftoj ta ndani me miqt tuaj.Ne faqen tone mund te gjeni filma te ndryshem .Ne se fundmi kemi menduar tju sjellim ju filma dhe seriale turke dhe indane. Metitrashqip.com eshte nje nder websitet me te mire per te shijuar nje film.Ne gjithashtu ne punojme forte per t’u sjelle ju filmat me te fundit ne Kohen e duhur dhe me cilesine, kualitetin dhe rezolucionin me te larte. Nese keni ndonje preference filmi te vecante qe deshironi ta ndiqni dhe nuk ndodhet ne kete website, mistreci ka menduar t’u jap mundesine per kontakt, ne menyre qe ju ten a dergoni vetem titullin dhe ne do e titrojme dhe do e nxjerrim ne website.

PERSHKRIMI

Një pirat modern planifikon një sulm masiv ndaj Veriut dhe Jugut të Kores.
Metitrashqip.com eshte nje nder faqet me te mira per me shikuar nje filma.Ne faqen tone nuk ka ads qe ju bezdisin gjate hapjes se filmit.Ne po mundohemi qe ta ndryshojme ,qe tju sjellim ju nje gje akoma me te bukur dhe te mire.Nese ju pelqen faqa jone ju ftoj ta ndani me miqt tuaj.Ne faqen tone mund te gjeni filma te ndryshem .Ne se fundmi kemi menduar tju sjellim ju filma dhe seriale turke dhe indane. Metitrashqip.com eshte nje nder websitet me te mire per te shijuar nje film.Ne gjithashtu ne punojme forte per t’u sjelle ju filmat me te fundit ne Kohen e duhur dhe me cilesine, kualitetin dhe rezolucionin me te larte. Nese keni ndonje preference filmi te vecante qe deshironi ta ndiqni dhe nuk ndodhet ne kete website, mistreci ka menduar t’u jap mundesine per kontakt, ne menyre qe ju ten a dergoni vetem titullin dhe ne do e titrojme dhe do e nxjerrim ne website.

PERSHKRIMI

Kara udhëton drejt Fortesës së Vetmuar duke shpresuar të gjejw informacion se si të mundë Indigon, një qenie nga e kaluara e saj e cila mund të udhëtojë përmes internetit. Ndërkohë, Xhejms dhe Lusi kanw arritur një udhëkryq në marrëdhënien e tyre.

Metitrashqip.com eshte nje nder websitet me te mire per te shijuar nje film.Ne gjithashtu ne punojme forte per t’u sjelle ju filmat me te fundit ne Kohen e duhur dhe me cilesine, kualitetin dhe rezolucionin me te larte. Nese keni ndonje preference filmi te vecante qe deshironi ta ndiqni dhe nuk ndodhet ne kete website, mistreci ka menduar t’u jap mundesine per kontakt, ne menyre qe ju ten a dergoni vetem titullin dhe ne do e titrojme dhe do e nxjerrim ne website.

PERSHKRIMI

Musa karizmatik dhe i pashpirt bën një marrëveshje për të blerë diamantin e Yllit të Lindjes nga bosi i krimeve z.Lu. Vjedhja e parave nga Aliah dhe Ruslani, prish shumë ekuilibra dhe rebelon bandat kundërshtare, duke vënë në sprovë gjithashtu edhe lidhjen e tyre.

PERSHKRIMI

Ky film flet për një veteran të luftës së amerikanëve kundër terroristëve i cili kërkon hakmarrje...

Metitrashqip.com eshte nje nder faqet me te mira ne shqiperi qe ju ofron filma me cilesi HD dhe te titruar ne shqip.Tashme cdo gje vjen ne falas per ju fale ketij website. Vetem nje klik ju duhet per te hapur filmin tuaj te preferuar. Ju mund ta beni kete nga ekrani I kompjuterit tuaj personal ose duke perdorur nje telefon te llojit smartphone.Dikur ne kishim deshire te shihnim filmat tane te preferuar,por nuk na jepej mundesia. Tashme cdo gje eshte e mundur dhe falas. Metitrashqip.com sjell per ju filmat me te ndjekur dhe me te bukur vetem per ju ne falas. Nuk ka me nevoje per dekoder apo karte me rimbushje mujore ose vjetore.

PERSHKRIMI


3 shokë adoleshentë, bëjnë aktin e fundit të pavarësisë dhe vendosin të kalojnë sezonin e verës duke ndërtuar një shtëpi në pyll dhe duke jetuar larg familjeve.
Ne faqen tone ju mund te gjeni filma nga me te fundit te titruar ne gjuhen shqipe.Faqa eshte ne punime e siper qe cdo gje qe tju sjellim tjete me cilesi te larte.Per cdo gje qe do te na sygjeroni jeni te mirpritur te na kontaktoni,gjithashtu do tju luteshim tja sygjeronit te gjitheve faqen tone .Shpresoj te ngeleni te kenaqur me faqen tone.SHikim te kendeshem filmit.

PERSHKRIMI

Një histori epike e vendosur në Kazakistanin e shekullit te 18, ku një i ri është i destinuar për ti bashkuar tre fiset ndërluftuese të vendit.

Metitrashqip.com eshte nje nder faqet me te mira ne shqiperi qe ju ofron filma me cilesi HD dhe te titruar ne shqip.Tashme cdo gje vjen ne falas per ju fale ketij website. Vetem nje klik ju duhet per te hapur filmin tuaj te preferuar. Ju mund ta beni kete nga ekrani I kompjuterit tuaj personal ose duke perdorur nje telefon te llojit smartphone.Dikur ne kishim deshire te shihnim filmat tane te preferuar,por nuk na jepej mundesia. Tashme cdo gje eshte e mundur dhe falas. Metitrashqip.com sjell per ju filmat me te ndjekur dhe me te bukur vetem per ju ne falas. Nuk ka me nevoje per dekoder apo karte me rimbushje mujore ose vjetore.

PERSHKRIMI:

Pasi dorëzon një pacient në një spital me personel të reduktuar një polic përjeton disa ndodhi të çuditshme dhe të dhunshme që në dukje lidhen me një sekt të mistershëm.

Ne faqen tone ju mund te gjeni filma nga me te ndryshmit.Ne kemi bashkpunim me e gjithe faqet e tjera qe publikojn filma ne menyre qe te gjithe faqet e juaja te preferuar te jene ne nje faqe ne menyre qe ti gjeni sa me shpejt filma te kerkoni.Ne punojm cdo dite qe ju e ngelni te kenaqur nga filmi qe shikoni dhe cilesia e filmit qe ne ofrojm.Shikim Te kendeshem.

PERSHKRIMI

Kur një femër misterioze josh Domenikun drejt një bote të krimit e tradhëtisë ndaj njerëzve të tij më të afërt, skuadra do të përballet me sfida që do t’i testojnë ata si kurrë më pare.
Ne faqen tone ju mund te gjeni filma nga me te ndryshmit.Ne kemi bashkpunim me e gjithe faqet e tjera qe publikojn filma ne menyre qe te gjithe faqet e juaja te preferuar te jene ne nje faqe ne menyre qe ti gjeni sa me shpejt filma te kerkoni.Ne punojm cdo dite qe ju e ngelni te kenaqur nga filmi qe shikoni dhe cilesia e filmit qe ne ofrojm.Shikim Te kendeshem.

PERSHKRIMI

Çens Herris kërkon të gjejë një ekuilibër mes shkollës, punës lidhjes dhe mundësisë për të performuar në kompeticionin e kërcimit kombëtar...

Metitrashqip.com eshte nje nder faqet me te mira ne shqiperi qe ju ofron filma me cilesi HD dhe te titruar ne shqip.Tashme cdo gje vjen ne falas per ju fale ketij website. Vetem nje klik ju duhet per te hapur filmin tuaj te preferuar. Ju mund ta beni kete nga ekrani I kompjuterit tuaj personal ose duke perdorur nje telefon te llojit smartphone.Dikur ne kishim deshire te shihnim filmat tane te preferuar,por nuk na jepej mundesia. Tashme cdo gje eshte e mundur dhe falas. Metitrashqip.com sjell per ju filmat me te ndjekur dhe me te bukur vetem per ju ne falas. Nuk ka me nevoje per dekoder apo karte me rimbushje mujore ose vjetore.

PERSHKRIMI

Dita e dasmes e nje çifti kthehet ne nje ngjarje te tmerrshme pasi disa nga te ftuarit fillojne tu shfaqen disa shenja te nje semundjeje te çuditshme.

Ne faqen tone ju do te gjeni filma nga te gjithe kaegorite gjithashtu mund te gjeni dhe filmat te faqeve si filma24 ,filmaon,mosrri dhe te te gjithe faqeve te tjera ne menyre qe ju te mos hallakateni po ti gjeni filmat e faqeve te tjera ne nje faqe te vetme..Gjithashtu ne punojme forte per t’u sjelle ju filmat me te fundit ne Kohen e duhur dhe me cilesine, kualitetin dhe rezolucionin me te larte. Nese keni ndonje preference filmi te vecante qe deshironi ta ndiqni dhe nuk ndodhet ne kete website, mistreci ka menduar t’u jap mundesine per kontakt, ne menyre qe ju ten a dergoni vetem titullin dhe ne do e titrojme dhe do e nxjerrim ne website.

PERSHKRIMI

Komedi satirike që ndjek makinacionet e zëdhënësit kryesor të shefit të madhë të duhanit, Nick Naylor, që rrotullohet në emër të cigareve, ndërsa duke u përpjekur që të mbetet një model për djalin e tij dymbëdhjetë-vjeçar.

Filma me titra shqip do te mund te ndiqni nga ky website. Ne kemi punuar dhe do te vazhdojme te punojme sa me shume per t’u percjelle ju kualitetin me te mire te mundshem te tipit full high definition. Vetem ne kete menyre ju do te keni mundesine te shikoni filmin tuaj te preferuar me cilesi maksimale dhe te perjetoni momentet me te bukura te tij. Nuk eshte me nevoja per te blere dekoder, apo per te rinovuar karten tuaj te dekoderit. Tashme fale ketij website ju mund te shikoni filma me titra shqip falas. Ketu do te transmetohen filmat e koheve me te fundit, si dhe filma me te vjeter, qe kane patur shikueshmeri te lare.

PERSHKRIMI

Felisi dhe Viktor janë dy jetimë, të cilët përpiqem të arratisen nga jetimorja në përpjekje për të realizuar ëndrrat e tyre. Viktor do të bëhet nje shpikës i madh dhe Felisiti një kërcimtare, a do ua plotësojë qyteti i madh i Parisit këto ëndrra të mëdha?

Përshkrimi

Gruaja e parë presidente Salli Sheridan qëllohet për vdekje nga një snajper gjatë një konference. Vrasësi largohet nga vendngjarja me shërbimin e brendshëm në kërkim të tij. Tre muaj më vonë një çift të moshuarish gjejnë një preson të plagosur dhe e mjekojnë. Ky person nuk dinte asgjë për identitetin e tij.

PERSHKRIMI

"Udhëtim për në Perëndim” është një novelë Kineze e publikuar në shekullin e 16, gjatë Dinastisë Minge. Protagonisti i historisë është murgu Tang, një murg budist i cili niset në perëndim për të mbledhur shkrimet e shenjta dhe gjithashtu për të mposhtur demonët dhe forcat e keqija. Pasi ka bërë betimin e murgut për të mos përdorur dhumë atij i duhet të marrë e vete tre dishepujt e tij që do ta mbrojnë…

Përshkrimi

Gjatë luftës së ftohtë, një organizatë krijoi një skuadër ushtarësh me fuqi mbi-njerëzore. Pasi shfaqet një rrezik, ata duhet të mblidhen përsëri.